Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament demanarà que els habitatges buits de la població es destinin a lloguer social

26 . Feb, 2016 a les 14:21
per gfigueres a La notícia del dia
1639 reproduccions
L'Ametlla de Mar té 43 habitatges buits, segons el registre de la Generalitat de Catalunya. Són habitatges que tenen en propietat bancs i que estan tancats. El cas de la Cala no és excepcional, ja que a la gran majoria de municipis de la demarcació hi ha pisos buits que es troben en mans de les entitats bancàries. Només a la demarcació de Tarragona es calcula que hi ha més de 9.000 pisos buits.
A partir de l'1 de març, la Generalitat començarà a recaptar un impost a les entitats financeres i als grans propietaris que tenen aquests habitatges buits. Confien ingressar uns 8 milions d'euros per aquest concepte que es preveuen destinar a comprar habitatge social per als més desfavorits.
Des de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la seva regidora Mayte Puell, assegura que demanaran posar els habitatges desocupats de la població en circulació mitjançant la negociació amb els bancs i les empreses adjudicatàries.
"Les millors mesures de pressió que tenim és fer entendre que la desocupació perjudica greument els drets dels ciutadans d'accés a l'habitatge" explica Puell. La regidora assegura que des de l'Ajuntament es vetllarà "com sempre" pels interessos dels caleros més necessitats. Espera també que "les negociacions siguin positives amb una bona predisposició dels bancs propietaris".
L'Ajuntament assegura que l'objectiu és garantir a tothom el dret a un habitatge digne.


respostes a "L'Ajuntament demanarà que els habitatges buits ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 754,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007