Estrena esperançadora del Club Patí La Cala en competició oficial

11 . Mar, 2016 a les 10:17
per gfigueres a La notícia del dia
1861 reproduccions
El Club Patí La Cala va assolir uns bons resultats en la seva primera presència oficial en un campionat comarcal. Diumenge es va disputar al poliesportiu del Perelló la primera de les jornades puntuables pel Campionat Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, amb la presència de cinc patinadores del recent creat club calero i on els resultats van demostrar que, tot i que encara hi ha molt marge de millora, s'està treballant en la bona direcció.

Cal destacar la 1a posició de Mariona Prades Arenas en la Categoria Infantil C.  Victòria Beza Cruz es va quedar a un pas del podi en la categoria Aleví C a l'assolir una 4a posició, mentre que Paula Danta Brull es va classificar 6a. Les més petites, Hanna Pallarés Parramon i Gina Monforte Arqués, a la categoria Prebenjamí C van classificar-se 12a i 18a respectivament.

Segons Josue Lidón, entrenador del club, "els resultats ens han animat i han fet animar els pares. Hem parlat i ens esforçarem perquè de cara a la pròxima jornada de Tortosa puguem portar més representants del club a competir. A més va ser un dia de convivència molt bonic entre tota la gent del club".
La segona jornada del Campionat Comarcal tindrà lloc el 24 d'abril a Tortosa.

respostes a "Estrena esperançadora del Club Patí La Cala en ..."