Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'AME reconeix la feina de 400 esportistes locals

04 . Nov, 2016 a les 13:30
per gfigueres a La notícia del dia
954 reproduccions
El Poliesportiu Municipal Galetet va ser l'escenari, el passat divendres 28 d'octubre, de l'entrega dels premis esportius La Cala es Mou: un esdeveniment que premia l'esforç i la constància de tots els esportistes de l'Ametlla de Mar, i que va agrupar uns 400 esportistes locals. Com a premis especials es van entregar premis al millor esportista de projecció exterior, al millor esportista o equip de l'Àrea Municipal d'Esports (AME), al millor esportista dels clubs de la localitat i al millor patrocinador esportiu de la temporada.

Es va atorgar el premi al Millor Esportista de Projecció Exterior 2015-2016 a l'equip sènior del Club Twirling l'Ametlla de Mar que ha estat 1r al Campionat Territorial (Ulldecona), al de Catalunya i al Campionat d'Espanya (Blanes) i 3r al Campionat d'Europa celebrat a Mouilleron-le-Captif (França).

També es va fer una menció especial a aquells esportistes i equips de l'Àrea Municipal d'Esports que han destacat durant la temporada 2015-2016 i que han ocupat els llocs més alts dels podis en l'àmbit comarcal, provincial i nacional; com els equips infantils i cadets de bàsquet, els equips Cadet B i Aleví A del futbol base; els conjunts Sènior i Cadet de Gimnàstica Rítmica i diversos nedadors.
El premi al Millor Esportista Entitats 2015-2016 va ser per a Jonny Reverté del Club Esportiu la Cala, i es va tenir una menció especial a Lluís Francès, també del Club Esportiu La Cala, per completar el circuit de proves de natació en aigües obertes. Construccions i Excavacions Arjona va ser reconegut amb el millor patrocini esportiu.

En el transcurs de la tarda, també es van entregar guardons als jugadors de la SCER l'Ametlla de Mar en les categories de màxim golejador, jugador més regular i jugador revelació; per cadascun dels equips d'aquesta entitat esportiva. Tanmateix, es va reconèixer la tasca que desenvolupen totes les entitats locals. L'acte es clausurà amb l'entrega d'una medalla per a tots els esportistes que han finalitzat la temporada.


respostes a "L'AME reconeix la feina de 400 esportistes loca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 944,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 59
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007