Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La recuperació de mitja plaça de docent a l'Escola Sant Jordi permetrà reforçar l'educació infantil a P3

14 . Oct, 2016 a les 10:32
per gfigueres a La notícia del dia
1168 reproduccions
L'Escola Sant Jordi va començar el curs 2016-2017 amb 47 alumnes menys que en el curs passat, un fet que va motivar la pèrdua de dos professors perquè el Departament d'Ensenyament va retirar dues línies, una a P3 i una altra a 6è. Finalment, a P3 es va poder mantenir una tercera línia amb recursos propis del centre amb l'objectiu de no haver d'afrontar el curs amb dues línies de 27 alumnes cadascuna.

Ara, un mes després de l'arrencada de les classes, Ensenyament ha rectificat i ha atorgat alguns recursos més els centres educatius, com és el cas de l'escola de l'Ametlla. El Departament ha incrementat en mitja plaça per a educació infantil, que s'afegirà al terç de jornada del que disposava un docent en l'actualitat. D'aquesta manera, es reforçaran les línies de P3 i normalitza la situació, permeten recuperar professors especialistes que es van situar al capdavant de tutories.

«Nosaltres vam considerar que no podíem tenir dues aules de P3 amb 27 alumnes a cada aula, i per tant vam destinar recursos del centre per crear un tercer grup disminuint les hores de suport. Per tant, rebem molt positivament aquesta notícia perquè ajudarà a recuperar aquestes hores que havíem reduït per poder fer tutories» detalla la directora de l'Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia.

Per la seva banda, el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Joan Manel Tello, agraeix l'esforç fet per la direcció i l'equip docent de l'Escola Sant Jordi per haver mantingut la tercera línia de P3 amb recursos propis i celebra, tot i ser crític, els nous recursos que aporta el Departament. «Val més tard que mai» diu Tello, que explica que «és una bona notícia, evidentment pel neguit que va suposar el que semblava la pèrdua de diferents places, i que podia suposar un problema pel nivell i l'atenció que s'ha de donar als xiquets».

El regidor d'Ensenyament exposa que «des que va començar el curs escolar fins a la setmana passada hem anat recuperant algunes coses que havien de retallar i, si s'ho haguessin mirat millor, tot aquest neguit que no l'hauríem tingut». «Contents per finalment com ha acabat, és el que valorem, que les coses han tornat on havien d'haver tornat» subratlla.


respostes a "La recuperació de mitja plaça de docent a l'Esc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007