Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les preinscripcions a l'Escola Sant Jordi

10 . Mar, 2015 a les 13:58
per gfigueres a Ajuntament
2331 reproduccions
Comencen les preinscripcions a l'Escola Sant Jordi
Així, a l'Escola Sant Jordi, del 10 al 17 de març es podran fer les preinscripcions per al nou curs. La documentació es pot lliurar de les 9 del matí a les 14:00h de la tarda.

Aquest dimarts comencen les preinscripcions als centres d'ensenyament de segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria  per al curs 2015-2016. Així, a l'Escola Sant Jordi, del 10 al 17 de març es podran fer les preinscripcions per al nou curs. La documentació necessària que s'ha de lliurar al centre és la fotocòpia de les vacunes, la fotocòpia de la targeta sanitària individual, i l'original i fotocòpia del DNI dels pares, o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres. D'altra banda, també s'haurà de lliurar la fotocòpia del llibre de família, dos fotos mida carnet, i l'empadronament de l'Ajuntament.
La documentació es pot lliurar de les 9:00h del matí a les 14:00h de la tarda. Tots els pares i mares en preinscriure els seus nens i nenes també poden consultar la informació a través del web del centre www.escolasantjordi.net.
Aquest dilluns la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, anunciava les modificacions que afectaran el nou curs escolar. Entre elles va destacar la reducció de grups de P3 com a conseqüència de la disminució d'alumnes. Un fet que en certa mesura també afecta a l'Escola Sant Jordi. " Des de l'escola també hem notat una reducció en el nombre d'alumnes  a P3 que ens podria, fins i tot, fer perdre un grup. Tot i això, al llarg del curs es van incorporant nous alumnes i, per tant, creiem que els podrem mantenir els tres. Això sí, recomanem a tots els pares i mares que facin les preinscripcions el més aviat possible", Fàtima Garcia, Directora de l'Escola Sant Jordi.
L'Escola Sant Jordi compta amb 652 alumnes i 48 professors. Aquest nou curs l'horari també serà de les 9:00h a les 14h de la tarda. I és que en el programa que s'està duent a terme com a projecte pilot des d'Ensenyament aquets nou curs serà l'any on es valorarà les virtuts i defectes d'aquesta prova pilot implantada a 7 escoles de Catalunya.
Garcia també ha subratllat que l'escola compta, un curs més, amb el servei de menjador escolar i diversitat d'activitats extraescolars.


respostes a "Comencen les preinscripcions a l'Escola Sant Jo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007