Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La formació a l'abast de tothom aquesta tardor gràcies a la vintena de cursos i tallers que ofereix el Telecentre

01 . Oct, 2016 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1452 reproduccions
La regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar enceta també el curs escolar amb noves propostes formatives per aquesta tardor. Enguany, el Telecentre, posa a l'abast dels ciutadans una vintena de propostes formatives consolidant la formació continua, d'idiomes, de noves tecnologies i d'inserció laboral; així com els tallers artesanals. «La intenció és que la gent es pugui distraure, s'ho pugui passar bé i a la vegada es pugui formar en alguna cosa» explica Maria Marsal, regidora de Formació i Treball.

Respecte a les novetats d'aquesta tardor, destaca el curs d'auxiliar en vivers i jardins –que s'impartirà de manera intensiva durant dues setmanes–, així com un nou curs destinat als jubilats per a l'ús de portàtils amb Windows 8 o posteriors com a sistema operatiu. Precisament, una de les apostes de la regidora de Formació i Treball és ajudar a la reinserció laboral i per això també s'ofereix un curs d'orientació laboral i la preparació de la prova Actic Bàsic, que acredita competències en l'àmbit de les noves tecnologies.

En els cursos d'informàtica trobem l'ordenografia, el d'ús de telèfons mòbils 'smartphone' i tauletes, i també un curs en línia de català a través de la plataforma Parla.cat. En presencial s'ofereix també un curs de català inicial per a nouvinguts, així com d'altres idiomes: anglès –tant inicial com continuació–, francès –bàsic per atenció al públic, i avançat–, i espanyol. A més, també s'ofereix el curs de manipulador d'aliments. Alguns d'aquests cursos estan subvencionats per aturats o jubilats.

D'altra banda, els tallers artesanals tornaran aquesta tardor amb propostes com el taller de ganxet i mitja amb l'art de l'amigurumi, de restauració de mobles –amb torns de matí i tarda–, o d'encordar cadires de bova. «Són tallers més amens, en els que qualsevol persona hi pot anar, perquè la gent que va s'ho passa bé» comenta Marsal. Està previst que pròximament també es realitzin tallers de fang, rebosteria i pastisseria, cuina de mercat, de fer cistells amb vímet o, fins i tot, realitzar un tast de vins. Els interessats en inscriure's en alguna d'aquestes accions formatives, ho han de fer al Telecentre de 9 h del matí a 14 h de la tarda.


respostes a "La formació a l'abast de tothom aquesta tardor ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007