Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La tardor arriba al Telecentre amb noves propostes formatives

22 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1922 reproduccions
La regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comença el curs amb noves propostes formatives. El Telecentre, posa a l'abast dels ciutadans una vintena de propostes formatives consolidant la formació continua, d'idiomes, de noves tecnologies i d'inserció laboral, així com els tallers artesanals.

Per una banda, entre els cursos de formació continua, dedicats a persones aturades, jubilades o bé treballadors interessats a complementar la seva formació, destaca el curs de community manager, el qual pretén ensenyar a utilitzar les xarxes socials, sobretot als comerços del poble per poder vendre el seu negoci a través d'Internet. 

Un altre dels cursos oberts a tothom però que té la intenció de complementar la formació del sector de l'hostaleria és el curs de sumilleria. Segons la tècnica Viqui Martí, «afavoreix que puguis donar un millor servei, perquè tot el que és el sector d'hostelaria i restauració, tenir una bona carta de vins, saber recomanar als clients un bon vi o conèixer les diferents DO que hi ha està molt bé».

En l'àmbit dels idiomes, una de les principals novetats d'enguany és el curs d'iniciació a la llengua de signes catalana, que es durà a terme els dimarts i dijous al vespre. També es consolida el curs d'espanyol per estrangers i català inicial per nouvinguts.

Com cada any, la gent gran també té el seu espai al Telecentre. Enguany, un dels cursos de nova creació és el de les imatges i el teu dispositiu mòbil, que té l'objectiu d'ensenyar als més grans com descarregar les imatges al mòbil i poder fer-ne un ús. I entre els cursos consolidats hi ha el curs dedicat a l'ús de smartphones i tauletes i l'ús de portàtils, enguany ja amb el sistema operatiu actualitzat de Windows 10, i el de català online. Tots ells es duran a terme els matins.

Altres cursos per aquesta tardor són el curs de fotografia, el qual també es va realitzar a l'estiu i degut a l'èxit, es torna a repetir; informàtica a nivell d'usuari i la recerca de feina mitjançant dispositius mòbils.

D'altra banda, els tallers artesanals tornaran aquesta tardor amb propostes com el taller de ganxet i mitja, de torrons de xocolata, d'encordar cadires de boga i un taller de fang.

En definitiva, una àmplia oferta formativa que engloba molt perfils diferents. Des de la regidoria de Formació i Treball, Maria Marsal ha animat als ciutadans ha participar-hi. «En els cursos de formació més acadèmics sempre hi ha gent. Després hi ha els cursos artesanals que en general ens funciona, la gent s'ho passa bé, ja sigui gent aturada o els jubilats també» ha explicat Marsal.


respostes a "La tardor arriba al Telecentre amb noves propos..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007