Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Operació antidroga

14 . Ago, 2015 a les 14:16
per fcallau a La notícia del dia
3316 reproduccions
Operació antidroga amb 6 detinguts a l'Ametlla de Mar
90 agents de la Guàrdia Civil han escorcollat sis domicilis i dos establiments

L'Ametlla de Mar s'ha despertat aquest divendres sota un fort dispositiu policial. 90 agents de la Guàrdia Civil han iniciat a partir de les 6.00 de la matinada diversos registres simultanis, per evitar destrucció de proves i fugues, en domicilis i establiments de la localitat a la recerca dels membres d'una organització que es dedicava a la venda al detall de droga, bàsicament haixix, cocaïna i marihuana.
Ordenada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Tortosa, a sol·licitud de la Guàrdia Civil, l'operació ha consistit a registrar sis domicilis i dos establiments(un locutori i un Pub musical) ubicats als carrers Cova Gran, Pau, Cervantes, Benidorm, Plaça Catalunya i Lluís Companys en els que s'han produït fins al moment sis detencions.
Els detinguts són tres persones de nacionalitat espanyola i tres de nacionalitat marroquina i suposadament  monopolitzaven la venda al detall de droga a la zona, amb la qual cosa se'ls acusa de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i amenaces.
En l'operació han participat 90 agents de la Guàrdia Civil que han estat reforçats per agents de la Reserva de seguretat d'aquest cos. En les tasques de registre s'han utilitzat gossos  ensinistrats en la detecció de drogues.
Fins al moment s'ha intervingut un vehicle a més d'altres estris sense detallar .


respostes a "Operació antidroga"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007