Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Decomissen 716 quilos d'haixix descarregats dissabte a la matinada en una platja del Perelló

25 . Mai, 2016 a les 13:25
per drodriguez a La notícia del dia
1511 reproduccions
La Guàrdia Civil va decomissar el passat dissabte a la matinada 23 fardells d'haixix, amb un pes total de 716 quilos, que acaben de ser descarregats des d'una llanxa pneumàtica a la platja del Pont de l'Àliga, al terme municipal del Perelló.

L'equip del Servei Integral de Vigilància Exterior de l'institut armat havia detectat una embarcació de deu metres -equipada amb diversos motors fora borda- navegant pel litoral a poca velocitat, fent parades i girs dissuasius.

Els agents van establir llavors un operatiu per interceptar-la a la platja del Pont de l'Àliga, un punt habitual de desembarcament d'haixix de la costa de l'Ebre.

Allí van localitzar un grup de persones que es trobaven a peu de platja descarregant els fardells, empaquetats i numerats, des de la llanxa a un vehicle de càrrega que tenia el maleter obert.

Quan van adonar-se de la presència de la Guàrdia Civil, un grup de traficants va fugir amb la llanxa a mar obert i la resta ho va fer nedant, aprofitant la foscor en una zona de costa escarpada, abandonant tant els fardells com el vehicle.

Posteriorment, embarcacions del Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil van iniciar un operatiu de recerca de l'embarcació fugida i les persones que van fugir nedant, que no va tenir èxit.

La investigació continua oberta i l'institut armat posarà a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa les diligències per aquests fets.


respostes a "Decomissen 716 quilos d'haixix descarregats dis..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007