Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

31 . Ago, 2010 a les 13:20
1948 reproduccions
És dimarts 31 d'agost de 2010. Acabem el mes pel que fa a la informació amb els detalls sobre el que va suposar el curs de formació de voluntaris per a la consulta popular sobre la independència que va tenir lloc aquest dilluns a la sala d'actes de l'ajuntament. A comarques, un dia més, és protagonista la central nuclear Ascó II. En aquesta ocasió es desconnecta de la xarxa a causa d'un problema dels detectors de gasos del condensador. Des de Deltebre ens arriba la informació que un policia rural vigilarà El Fangar per evitar els robatoris de musclos. A Tortosa, les escales de la catedral ja estan a punt per festes, vuit anys després d'esfondrar-se. I seguim al Baix Ebre perquè hem sabut que al juliol es van doblar el número de visites als centres d'assistència sanitària de la comarca per picades de la mosca negra. I els boletaires estan de sort perquè la campanya d'aquesta temporada podria ser la millor dels últims 15 anys gràcies a les tempestes d'estiu. Per últim, a Benissanet, es celebra una jornada tècnica sobre la contractació de temporers de la fruita.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007