Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinema a la fresca

20 . Ago, 2014 a les 14:32
per otomas a Ajuntament
2307 reproduccions
Aquest dimarts es va posar el punt i final al cicle de Cinema  a la Fresca  a l'Ametlla de Mar. Una de les activitats estrella de l'agenda estiuenca al municipi i que any rere any ompli el peculiar pati de butaques de la Plaça del Mercat. Enguany, també ha estat així. Els amants del cinema sota les estrelles han vist Capitán América, soldado de invierno, Río 2 i Amor en su punto durant el mes de juliol. I aquest mes d'agost ha estat el torn de Free Birds, vaya pavos, Thor un mundo oscuro. La cirereta al pastís la va posar, el darrer dia, X-Men días del futuro pasado.
"El cinema ala fresca és una aposta segura  a l'hora d'elaborar els actes de l'agenda estiuenca. La veritat és que té molt d'èxit i aquest estiu hem de fer de nou un balanç positiu", explica Eva del Amo, regidora de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. A més, la regidora de Festes subratlla que  "el turisme familiar és un segment de turisme habitual a l'Ametlla de Mar i activitats com el cinema  a la fresca amb pel·lícules per a tota la família tenen molta acceptació".
A més, l'activitat de l'estiu festiu al municipi no s'atura. I és aquesta setmana continuen els assajos oberts de la Colla Castellera Los Xics Caleros, ens visita de nou el cantautor Joan Rovira. A més, divendres un trosset de Port Aventura aterrarà a l'Ametlla de Mar amb l'espectacle Port Aventura on tour al Parc del Bon Repòs. I en l'àmbit cultural s'encaren els darrers dies, fins al 29 d'agost, per visitar l'exposició  del CIP Les Terres de l'Ebre: De la Neolització a la Romanització.


respostes a "Cinema a la fresca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1349,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007