Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou cartipàs municipal

16 . Jun, 2015 a les 14:55
per otomas a Ajuntament
3060 reproduccions
El nou Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja compta amb el cartipàs municipal complet. L'alcalde, Jordi Gaseni (ERC), portarà les regidories d'Urbanisme, que comprèn Urbanitzacions, i Promoció Econòmica. Aquesta darrera regidoria aixopluga Turisme, Comerç i Indústria.
"Estem en fase d'organització de com s'organitza i es distribueix aquest cartipàs municipal. El que sí que està clar és que hem cregut convenient buscar aquelles persones que tenen les millors capacitats per poder distribuir aquestes responsabilitats. Aquests primers dies són bàsicament per conèixer totes les coses més urgents, més greus, que hem d'afrontar. L'objectiu és tenir tota la informació per anar desenvolupant el nostre projecte de govern. Sabem que en un principi no serà fàcil però estem convençuts perquè sabem que tenim les millors eines per complir les nostres fites" , subratlla Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, Antonio Espuny (Compromís per la Cala), 1er Tinent d'Alcalde,  serà el responsable de les regidories d'Obres i Serveis, i Hisenda.
Maite Puell (ERC) , serà la 2a Tinent d'Alcalde, i serà la regidora de Comunicació, Esports, Benestar i Família, i Portaveu del Govern.
Des de Compromís per la Cala, Maria Marsal, 3a Tinent d'Alcalde, s'encarregarà de Medi Ambient, i Formació i Treball.
El republicà Vicent Llaó, 4at Tinent d'alcalde,  portarà les àrees de Cultura, Festes i Joventut. I Joan Manel Tello (ERC) és el nou regidor de Governació, Sanitat, Educació.


respostes a "Nou cartipàs municipal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007