Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Anàlisi de les finances i la detecció del deute real és una de les primeres accions del nou equip de govern a l'Ametlla de Mar

22 . Jun, 2015 a les 15:09
per otomas a Ajuntament
2081 reproduccions
Després dels primers dies de govern l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, fa balanç i destaca algunes de les primeres accions. Pel que fa al cartipàs municipal ha subratllat que s'ha escollit "les persones amb les millors aptituds per desenvolupar les diverses àrees per tal  d'aconseguir els millors resultats". I és que l'alcalde de l'Ametlla de Mar ha remarcat que ell en persona porta promoció econòmica (turisme, comerç, indústria) i urbanisme.  Gaseni també ha subratllat que només hi ha dues dedicacions exclusives; la de l'alcalde i la del 1er Tinent d'alcalde, Antonio Espuny, encarregat d'Obres i serveis, i Hisenda. I és que dins de les prioritats del nou govern es troben les finances i la detecció del deute real. " Aquests primers dies, entre d'altres qüestions, els hem destinat a recollir tota la informació referent a les finances. Ara hem pogut accedir a les dades no només del pressupost, sinó també de la Cala Gestió, o qüestions urbanístiques. Volem aconseguir conèixer el deute real per tal de gestionar-lo amb el màxim d'eficiència", subratlla l'alcalde de l'Ametlla de Mar.
La connexió amb autobús de la zona sud i nord amb el casc urbà  que s'inicia l'1 de juliol i durarà dos mesos, també és una altra de les primeres accions del nou govern .De moment, s'estan concretant els horaris. El que sí ha confirmat Gaseni és que hi haurà dues connexions diàries (d'anada i tornada).
Una altra de les prioritats és continuar amb la campanya de descomptes a l'aparcament soterrat amb la compra al comerç local. Una campanya que s'iniciarà l'1 de juliol.
D'altra banda, avui mateix l'alcalde es reuneix amb el conseller comarcal del Baix Ebre per tal de tirar endavant  les millorares a les dutxes, senyalització i accessos a platges.
Finalment, un altre dels projectes que es duran a  terme en breu és la millora de les torres d'il·luminació del camp de futbol.


respostes a "L'Anàlisi de les finances i la detecció del deu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 826,95 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007