Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou cartipàs municipal

07 . Jun, 2013 a les 09:38
per gfigueres a La notícia del dia
2028 reproduccions
Els canvis més significatius, del nou cartipàs municipal han estat escindir Platges de les competències de Medi Ambient i incloure-les dins de Turisme. A més, Comerç ha agafat més protagonisme.
A l'equador de la legislatura des de l'alcaldia s'ha impulsat alguns canvis al cartipàs municipal de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tal de "refrescar i agafar amb força aquests dos anys que queden per davant". Així ho ha manifestat  Andreu Martí, alcalde del municipi. Els canvis més significatius han estat escindir Platges de les competències de Medi Ambient i incloure-les dins de Turisme. A més, Comerç ha agafat més protagonisme. Pel que fa als regidors el nou cartipàs municipal ha quedat de la següent manera.
Antoni Montagut , a partir d'ara, està al capdavant de la Regidoria d'Hisenda i Finances, Governació i Medi Ambient. Aquest darrer departament concentrat amb la gestió de residus, entre d'altres qüestions. Carme Martí és regidora d'Educació, Formació, Acció Social i Participació. Ruben Lallana ara és el responsable d'Esports, a més de les Regidories de Gestió del Territori i Urbanitzacions. Eva del Amo està al capdavant de la Regidoria de Cultura, Festes i Joventut. La Regidoria de Turisme, Promoció Econòmica i Platges està liderada per Vicent  Martí. I, finalment, Albert Medrano és el responsable de Tecnologies de la Informació i Comunicació, i Comerç.
"És una decisió, evidentment personal, però és el resultat d'observar, i de reflexionar. Crec que d'aquesta manera els dos anys que ens queden de legislatura es podran agafar amb més força. No es tracta de valorar si s'han fet coses bé o malament, estic convençut que se n'han fetes moltes de bé. El més important ara és encarar el present i veure com podem encarar el futur més immediat. Agafar-lo amb molt força, coratge i il·lusió", subratllava Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Aquests canvis  feren efectius amb el decret d'alcaldia núm. 353/2013 d'aquest 3 de juny.


respostes a "Nou cartipàs municipal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 81
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007