Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gran manifestació aquesta tarda a l'N-340 per reclamar l'AP-7 gratuïta

11 . Des, 2015 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1941 reproduccions
No més morts, prou peatges. Aquest és el lema que encapçalarà la gran manifestació, convocada aquesta tarda pels alcaldes i els transportistes, a les entrades dels 8 municipis ebrencs per on passa l'N-340.

Una acció unitària de tot el territori, i on l'Ametlla de Mar prendrà part com un dels municipis afectats. A partir de les 15.00 h es tallarà la carretera per tal de protestar per l'alta sinistralitat de la via i reclamar la gratuïtat de l'autopista AP-7 al seu pas pel territori.

El tall serà a l'altura del quilòmetre 1.113 a l'entrada del municipi. Es desplegarà una pancarta amb el lema i durarà 45 minuts. Des del consistori calero demanen la participació de tots els veïns i veïnes del municipi per donar suport a la reivindicació ciutadana.

La manifestació compta amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa i la d'Amposta, tot i que aquesta no participarà presencialment.

D'altra banda, els transportistes de la Federació Empresarial d'Auto Transport a Tarragona se concentraran en 3 punts, un d'ells a la benzinera de Les Tres Cales, per fer una marxa lenta per l'N-340 i l'AP-7, entre Tortosa i l'Hospitalet de l'Infant. Una acció que comportarà problemes viaris durant tota la tarda i per això, els Mossos d'Esquadra faran un desplegament especial per regular el trànsit.


respostes a "Gran manifestació aquesta tarda a l'N-340 per r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 788,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007