Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Agrupació de Veterans de Futbol de l'Ametlla de Mar disputa la 1a eliminatòria de la Copa

08 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1568 reproduccions
L'Agrupació de Veterans de Futbol de l'Ametlla de Mar disputarà aquest diumenge la 1a eliminatòria de la Copa, el seu primer compromís oficial i ho faran al camp de La Cala. Els rivals dels caleros seran el Roquetenc, segon classificat de la temporada passada a la lliga i l'Ulldecona, equip de recent creació que debuta en competició. 

Els caleros afrontaran aquest compromís amb moltes baixes, tot i les noves incorporacions. Joan Pere Llambrich, entrenador de l'equip creu que «la temporada es presenta interessant, amb baixes i altes, nous fitxatges i gent que ha marxat. Comencem amb la primera eliminatòria de Copa, l'any passat ens van eliminar, però enguany juguem a casa. Ens ha tocat el Roquetenc que es va jugar la lliga fins a l'última jornada i l'Ulldecona un dels equips nous que és l'Ulldecona». 

«Ens presentarem jugant a casa, intentarem lluitar i a veure quin resultat podem treure. A partir d'aquí anirem col·locant els jugadors nous, que es vagin acostumant a l'equip i preparar-nos de cara al començament de la lliga que és el 30 de setembre. Si ens eliminen, intentarem jugar dos partits de preparació i si passem l'eliminatòria, intentarem arribar a la final, però si no, no passa res. Els partits serviran per preparar la temporada» ha afegit Llambrich.

Els partits començaran a les 10.30 h i en format triangular, només passarà ronda el guanyador.


respostes a "L'Agrupació de Veterans de Futbol de l'Ametlla ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 118
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007