Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 4200 quilos d'aliments es van recollir al municipi en el Gran Recapte

03 . Des, 2015 a les 13:53
per drodriguez a La notícia del dia
1822 reproduccions
4230 quilos es van recollir el passat divendres 27 i dissabte 28 de novembre en el Gran Recapte d'Aliments a l'Ametlla de Mar. Una xifra que incrementa respecte a l'any passat en un 25%, i que s'inclou dins els 4 milions de quilos recollits arreu del país. Els 42 voluntaris participants, molts pertanyents a Càritas de l'Ametlla de Mar, varen recollir aliments en 5 supermercats de la localitat.

Un 60% del total recaptat, és a dir, 2657 quilos, anirà directament a parar a l'entitat local per distribuir-ho a les 68 famílies habituals i a les diferents ajudes puntuals que ofereixen des de Càritas. La resta aniran a parar a la central del Banc dels Aliments per a la resta de persones necessitades.

La presidenta local, Dolors Cervera, agraeix la participació de tothom que ha fet possible aconseguir aquesta gran xifra, i "que vam arribar a aconseguir el què volíem" fent referència a superar els 3000 quilos de l'any passat. Cervera explica que estan molt contents per l'alta participació i que ho valoren molt positivament. "En una època en què veiem odi i violència, et satisfà veure que anem sembrant sensibilitat i amor al nostre voltant", sentencia.

Els aliments que més s'han recollit han estat arròs, llet, pasta, llegums i galetes. En canvi manquen més conserves de carn i peix, i cereals.

D'altra banda, des de Càritas també recorden que, a partir de la setmana vinent, es posaran les cistelles de recollida d'aliments als comerços en el marc de la campanya nadalenca de l'entitat. Cervera ha recordat que els aliments recollits es sumaran als que es destinen al municipi del Gran Recapte.


respostes a "Més de 4200 quilos d'aliments es van recollir a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007