Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar es mulla per L'ELA

12 . Set, 2014 a les 14:26
per gfigueres a Ajuntament
2396 reproduccions
L'Ametlla de Mar es mulla per L'ELA
Així tothom de l'Ametlla de Mar que vulgui formar part d'aquest repte solidari només cal que aquest dissabte 13 de setembre a les 12h del migdia es dirigeixi a la Confraria de Pescadors amb el seu poal i un donatiu voluntari. Allí es proporcionarà aigua i gel per a tots els participants.

L'Ametlla de Mar ha acceptat el repte de la campanya Mulla't per l'ELA (l'Esclerosi Lateral Amiotròfica). I és que la campanya consisteix en tirar-se un poal d'aigua amb glassons i fer un donatiu. Després s'ha de reptar, nominar a tres persones més. Tot i això aquest fenomen que ha revolucionat les xarxes socials aquest estiu ha mutat en el repte entre municipis.  Així fa uns dies Badia del Vallès va reptar l'Ametlla de Mar entre els seus nominats.
Així tothom de l'Ametlla de Mar que vulgui formar part d'aquest repte solidari només cal que aquest dissabte 13 de setembre a les 12h del migdia es dirigeixi a la Confraria de Pescadors amb el seu poal i un donatiu voluntari. Allí es proporcionarà aigua i gel per a tots els participants.
Molts famosos s'han sumat ha aquesta proposta del Mulla't per l'ELA. Així aquest estiu s'ha vist remullar amb aigua i glassons a cares tant conegudes com Messi o la Shakira.
L'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), de vegades anomenada malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurològica progressiva, invariablement fatal, que ataca a les cèl·lules nervioses (neurones) encarregades de controlar els músculs voluntaris. Aquesta malaltia pertany a un grup de dolències anomenat malalties de les neurones motores, que són caracteritzades per la degeneració gradual i mort d'aquest tipus de neurones.


respostes a "L'Ametlla de Mar es mulla per L'ELA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 626,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007