Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

53.150 metres per l'esclerosi múltiple a la Cala

20 . Set, 2011 a les 09:15 | 00:01:50
per gfigueres a La notícia del dia
2062 reproduccions
El cap de setmana del 17 i 18 de setembre des del CEM la Cala es va poder col·laborar en la campanya "Mulla't" per la investigació i la lluita de l'esclerosi múltiple. L'objectiu era que es col·laborés en aquesta acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen aquesta malaltia a tot l'estat. Entre tots els participants d'aquestes dues jornades acumularen un total de 53.150 metres. El participant més jove, de 4 anys; va ser Ariadna Jiménez nedant 100m. El participant més gran va ser Roman Hermitte, de 73 anys, nedant 2500m. D'altra banda, qui va acumular el major nombre de metres nedats va ser Imma Sebastià amb 4000m. A més, els usuaris del CEM van realitzar donatius i van comprar articles de marxandatge de la campanya.

"Estem molt satisfets amb la participació en aquesta campanya que té com objectiu la sensibilització social amb l'esclerosi múltiple", va confirmar Martí Vivancos, gerent del CEM la Cala.

Per tal de col·laborar en aquesta causa, des del CEM es van preparar dues jornades solidàries de portes obertes, coincidint amb la campanya, perquè tothom pogués participar i fer ús de les instal·lacions de forma gratuïta. Per tant, es va poder gaudir de la sala de fitness i musculació, piscina i zona de relaxació amb les seves dutxes bitèrmiques i el bany de vapor i les pistes de pàdel.

A més, es van oferir classes de Spinning, Aquagym i d'Aquaeròbic per gaudir de les sensacions que ofereix l'aigua.També es va poder millorar la tècnica en natació a través de classes amb una monitora del centre.


respostes a "53.150 metres per l'esclerosi múltiple a la Cal..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007