Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Jornades Esportives Nadalenques de l'Ametlla de Mar donen suport a la investigació científica de lesions medul·lars i cerebrals adquirides de l'actual edició de la Marató de TV3

19 . Nov, 2010 a les 14:40
per admin a Esports
1382 reproduccions
La campanya de recollida de productes dels comerços de L'Ametlla de Mar per al sorteig de "La Gran Cistella de Nadal" complementa les diferents iniciatives esportives que pretenen recaptar fons per a la Marató de TV3.

Durant els dies compresos entre el 13 i el 19 de desembre, L'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar organitza les Jornades Esportives Nadalenques, en el marc de les activitats que donen suport a la Marató de TV3, amb la finalitat de recaptar el màxim de donatius possible i ajudar així en la recerca i tractament de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.


Les activitats programades s'iniciaran el dilluns 13 amb activitats tradicionals per als més petits de l'entitat, els alumnes de Psicomotricitat, encarregats de guarnir l'arbre i "fer cagar el tronc de Nadal". Així mateix, el mateix dilluns el Pavelló Poliesportiu acollirà també el torneig de Nadal a 2 raquetes, amb el que es donarà inici al cicle d'esports que seguirà dimarts amb el Nadal a 2 cistelles i dimecres amb el Nadal a 2 portes. Les inscripcions seran gratuïtes per als abonats a l'entitat tot i que s'agrairà que els participants facin una donació de 2 € per a la Marató de TV3 per a cada activitat on participin.


Dijous dia 16 entra en escena del Festival Esportiu Nadalenc en el que la secció de Gimnàstica Rítmica acomiadarà l'any i donarà pas al sorteig, o millor dit, sortejos, ja que per una banda hi haurà el de la cistella que formen diferents comerços locals i l'altre el que sorgeix de la col·laboració de l'Àrea d'Esports amb l'Associació d'Empresaris locals d'ASEMAR i que també per tercer any consecutiu s'afegeix a aquesta jornada benèfica.


El mateix diumenge de la Marató de TV3 , 19 de desembre, tindrà lloc la Caminada a l'Espai Natural de Santes Creus. Es sortirà del Poliesportiu a les 09:30 h i la inscripció a la caminada serà d'un mínim de 2€ que aniran integrament per la Marató de TV3.


L'Àrea Municipal d'Esports facilitarà les urnes i les butlletes als comerços per a que els seus clients facin efectiu el seu donatiu si ho desitgen, de com a mínim 2 €, passant automàticament a participar del sorteig de "La Gran Cistella de Nadal".


respostes a "Les Jornades Esportives Nadalenques de l'Ametll..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007