Jordi Bosch i Erika Villaécija s'imposen a la 3a Tuna Race Balfegó de 5Km.

08 . Mai, 2014 a les 12:43
per gfigueres a La notícia del dia
2624 reproduccions
Diumenge passat dia 4 de maig, el Passeig Marítim de l'Ametlla de Mar va acollir l'arribada de la Tunarace Balfegó que aquest any complia tres anys d'organització. La prova de natació a mar oberta, la qual està dividida en dues modalitats, de 5 i 2.5 km respectivament no va poder disputar-se segons el seu recorregut original amb sortida des de les gàbies de tonyina del Grup Balfegó, donat que el fort vent i el seu efecte sobre el mar van obligar a Cymadinamic, organitzadors de la prova, a buscar un recorregut alternatiu. Finalment es va decidir que la prova de 5 km sortís des de la Platja de Sant Jordi, mentre que la 2.5 Km sí va sortir des del punt habitual, la platja de Pixavaques.
En la prova de 5 km hi van prendre part 237 participants i en aquesta tercera edició la victòria en categoria masculina fou per a Jordi Bosch amb un temps de 42'09", per davant del guanyador de les dues edicions anteriors Kiko Hervás amb 42'15" i de Jonathan Gómez amb un temps de 46'12". El primer classificat a nivell local fou Macià Garcia, que va entrar en la 67a posició amb un temps de 58'30", per davant de Lluís Frances Panea que va entrar 79è amb un temps de 59'44".
Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora fou Erika Villaécija que va entrar tercera a la general, amb un temps de 45'43", per davant de Minerva Pujol amb 50'37" i Margarita Llorens amb 55'38". En aquesta categoria no hi va haver participació local.
Pel que fa a la prova de 2,5km, va comptar amb 84 participants. El guanyador masculí fou Joel Blanca amb un temps de 33'14", per davant de Pol Samsó amb 35'28" i Alberto Cebollada amb 36'34". El primer local fou Gerard Marsal amb 42'33" que va entrar en la 14a posició per davant de Diego Nieves que va ser 63è , amb un temps de 1h00'22".
Pel que fa a les fèmines, la guanyadora fou Marta Flotes amb un temps de 38'06", seguida de Chiara Tronarelli amb 42'26" i Núria Alemany amb 46'04". La primera fèmina local fou Núria Llambrich amb un temps de 01h03'25" en la 69a posició, seguida per Tània Juaranz 77a amb un temps de 01h10'68".
L'activitat nàutica no va ser l'única durant el cap de setmana, donat que com a complement a la Tunarace Balfegó, la tarda de dissabte es van disputar diverses curses run per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys i una cursa de 10 Km amb recorregut urbà en la que es va imposar l'Iron Man, Víctor Manuel del Corral amb un temps de 32'02" per davant de Xevi Queral amb 32'29" i Antolí Faura amb 33'24". El primer atleta local fou Gerard Marsal que va entrar en la 5a posició amb un temps de 34'05" per davant de David Morillo, 11è amb 39'54" i Edgar Aliau 12è, amb 40'14".
En la categoria femenina la guanyadora fou Patricia González amb un temps de 46'54" per davant de Hélia Rocha amb 47'00" i Eva Fontecha 49'50". La primera classificada femenina local fou Nati Garcia, 53a, amb un temps de 52'48".

respostes a "Jordi Bosch i Erika Villaécija s'imposen a la 3..."