Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa, entre d'altres, els cursos de Francès i de Manipulador d'aliments al Telecentre

04 . Abr, 2014 a les 09:09
per gfigueres a La notícia del dia
2376 reproduccions
Des de la Regidoria de Formació, i a través del Telecentre, s'ha endegat tot un seguit de cursos que nodreixen  l'oferta formativa al municipi. D'una banda, ja estan en marxa els cursos de francès. Un obert a tothom que es realitza, això sí, en un horari que permet que els membres del comerç local hi assisteixin. D'altra banda, aquesta setmana s'ha posat en marxa un curs de francès per l'administració local,  finançat per la Diputació de Tarragona. I és que segons la regidora de Formació, Mari Carme Martí, "des de fa temps l'aprendre i perfeccionar el francès era una demanda tant del sector comercial com de l'administració que ha d'estar en contacte directe i permanent amb el turisme francès tant habitual a l'Ametlla de Mar". De fet, l'Ametlla és un destí de vacances històric pel turisme francès.
A més, actualment s'estan fent cursos de Manipulació d'aliments, requisit quasi indispensable en molts sectors professionals. Per aquest motiu està tenint molt d'èxit. A més, des del Telecentre, Viqui Martí subratlla que "s'atendran les demandes del públic en cas que es vulguin fer nous grups, tal com s'ha fet fins ara".
Cursos subvencionats per aturats i jubilats
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar subvenciona cursos de noves tecnologies  per a jubilats i aturats. Les inscripcions seran a partir del 14 d'abril i tindran lloc després de Setmana Santa. Aquestes càpsules, així s'anomenen aquests cursos de 10 hores aproximadament, seran  en els cas dels jubilats correu electrònic, ús de les apps, informàtica, i Youtube eines i ús. En el cas dels aturats aquets cursos van destinats a concebre la informàtica i l'ús d'Internet com a eines per  al recerca de feina."En aquests cursos, dels quals ja s'han realitzat anteriors edicions, el que pretenem és que els assistents aprenguin com fer un currículum i com accedir i fer ús de diversos portals per trobar feina, entre d'altres qüestions", subratlla Viqui Martí.
D'altra banda, després de Setmana Santa també es recuperen noves edicions de cursos que tenen molta acceptació al municipi com Fotografia i Rus. A més, durant l'any, cal tenir en compte que també es realitzen cursos de perfeccionament d'Anglès.
Finalment, de cara  a l'estiu es prepararan cursos  per els més joves , als quals hi podran participar nens i nenes d'edats compreses entre 10 i 14 anys.


respostes a "En marxa, entre d'altres, els cursos de Francès..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 128
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007