Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

VIII Trobada de Corals Caleres

04 . Abr, 2014 a les 13:42
per gfigueres a La notícia del dia
2865 reproduccions
La sala de la SCER aquesta tarda, a les sis i mitja, s'omplirà amb els cantaires de les corals de l'Ametlla de Mar.  Així es comptarà amb la coral de l'escola Sant Jordi, la coral Splash, la coral verge Candelera, i els Grups Corals de l'EMMA (L'Escola Municipal de Música). Aquest any al realitzar-se en divendres s'haurà de disculpar la coral de l'Institut Mare de Déu de la Candelera que no hi assistirà.
Per tant, un any més la sala de la societat aglutinarà tots aquests grups corals que defensaran les seves cançons a sobre de l'escenari. Un dia esperat per grans i petits que porten tot l'any treballant.
Pel que fa al repertori hi haurà cançons per a tots els gustos on aquest any tindrà especial protagonisme la cançó en català. A més, com a novetat els alumnes de grau elemental de l'EMMA acompanyaran la interpretació amb una dansa. El punt culminant, però, arribarà amb la cantada conjunta d'una peça, que Anna Vizcarro, professora de l'EMMA no ha volgut desvetllar per no trencar la sorpresa. "Aquest any hem escollit una peça comuna que estic convençuda que emocionarà al públic perquè serà una manera de canalitzar un sentiment comú molt relacionat amb el context que vivim", explica Anna Vizcarro.
Aquesta trobada de corals és oberta a tot el públic i l'entrada és gratuïta. Això sí, des de l'organització es demana puntualitat.


respostes a "VIII Trobada de Corals Caleres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007