Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IV Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar

25 . Mar, 2010 a les 14:11
1919 reproduccions
La IV Trobada de Corals de l'Ametlla de Mar organitzada per l'Escola Municipal de Música (EMMA) es va plantejar enguany amb un nou valor afegit. La trobada va oferir al públic la possibilitat d'escoltar cançons de diferents països i cultures, mostra de la societat plural en la qual vivim. Així ens ho va explicar Anna Vizcarro, Cap d'Estudis de l'EMMA. que ens va parlar de la il·lusió amb la qual s'havia preparat aquesta trobada en la qual van participar la Coral Musicala del Col·legi Sant Jordi, la Coral Verge Candelera i la Coral de l'EMMA.

"El que ens agrada és que hi hagi una mica d'unió en tots els centres i que hi participi la major part de gent que pugui. Amb aquesta iniciativa, que va néixer fa quatre anys, sempre hem tingut una molt bona resposta per part de tots els centres. Per aquest motiu ho volem continuar fent perquè és un dia de trobada, de festa, un dia en el qual es posa sobre l'escenari la feina que estem fent tots els centres educatius, tant pel que fa a coral infantil com a coral d'adults", Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'EMMA.

Les cançons amb diverses llengües requereixen molt de treball per tal de fer una pronunciació correcta, segons la cap d'estudis de l'escola, per tant, s'han deixat algunes peces per la festa de final de curs de l'EMMA al juny.
D'altra banda, des de l'EMMA es va oferir la possibilitat a l'Escola Nàutica de preparar un grup que col·laborés en aquesta Trobada però la iniciativa no va comptar amb tot el suport necessari. La Coral de l'Institut tampoc va poder assistir a la cita.

Des de l'Escola es van mostrar molt satisfets amb l'assistència de públic a la Trobada.


respostes a "IV Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 63
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007