Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

VIII Trobada de Corals Caleres

11 . Abr, 2014 a les 13:18
per gfigueres a La notícia del dia
1467 reproduccions
La sala de la SCER, divendres 4 d'abril, s'omplí amb els cantaires de les corals de l'Ametlla de Mar.  Així es comptà amb la coral de l'escola Sant Jordi, la coral Splash, la coral verge Candelera, i els Grups Corals de l'EMMA (L'Escola Municipal de Música). Aquest any al realitzar-se en divendres la coral de l'Institut Mare de Déu de la Candelera no hi va poder assistir.
Per tant, un any més la sala de la societat aglutinà tots aquests grups corals que defensaren les seves cançons a sobre de l'escenari. Un dia esperat per grans i petits que porten tot l'any treballant.
Pel que fa al repertori hi va haver cançons per a tots els gustos on aquest any va tenir especial protagonisme la cançó en català. A més, com a novetat els alumnes de grau elemental de l'EMMA van acompanyaran la interpretació amb una dansa. El punt culminant, però, arribarà amb la cantada conjunta.


respostes a "VIII Trobada de Corals Caleres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 645,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007