Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi Gaseni, escollit com a alcaldable d'ERC a l'Ametlla de Mar

04 . Jul, 2014 a les 13:12
per gfigueres a Ajuntament
2947 reproduccions
L'actual portaveu d'ERC a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha estat elegit alcaldable per la seva Secció Local de cara a les eleccions municipals de 2015. La candidatura de Gaseni va ser l'única que es va presentar i va ser avalada per la unanimitat de la militància, reunida en Assemblea Extraordinària. Gaseni revalida així la seva condició d'alcaldable en representació d'ERC, com ja va fer en les eleccions de 2003, 2007 i 2011. El candidat ha promès esforç i dedicació i ha demanat a tots els militants la màxima implicació perquè ERC esdevingui referent a l'Ametlla de Mar.
"Primer de tot agrair la confiança de la gent d'ERC per poder encapçalar el projecte d'ERC i ser cap de llista a les properes municipals. Nosaltres ara ens posem a treballar perquè estem convençuts que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar necessita un canvi; per aquest motiu em poso a disposició de la gent per obrir aquest projecte d'ERC i que hi capiguem tots. Volem tornar  a il·lusionar un poble i tornar a sentir que l'Ajuntament és de tots i per a tots", subratlla Jordi Gaseni.
Jordi Gaseni ha enviat una carta a tots els veïns i veïnes de l'Ametlla de Mar amb el títol Embarca't al canvi en què manifesta la voluntat per construir una alternativa de govern en aquest moment històric que viu el país.


respostes a "Jordi Gaseni, escollit com a alcaldable d'ERC a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007