L'Ametlla de Mar epicentre de la tonyina roja
30 . Abr, 2014 a les 14:05Així, gastronomia i cultura japonesa aniran de la mà en aquesta proposta on a partir del divendres fins diumenge hi haurà demostracions culinàries, talleres oniguiri, contes tradicionals japonesos, el tradicional ronqueo (especejament tradicional de la tonyina en directe) i molt més. A més, en l'espai market es podrà conèixer més coses sobre la cal·ligrafia japonesa, hi haurà taller de kimonos, Origami, entre d'altres qüestions. A més, es comptarà amb l'atractiu turístic del TunaTour.
Aquesta edició de la setmana gastronòmica de la tonyina roja, però, fa un pas endavant en enfortir els llaços amb la cultura japonesa amb el festival Mangatuna de l'1 al 4 de maig. Així, la sala de la SCER, el CIP i el Poliesportiu Municipal acolliran projeccions, exposicions, concerts gratuïts amb el Manga com a protagonista.
"A l'Ametlla aquests dies unirem la tonyina roja i el còmic Manga. Dos passions del poble japonès. Així és fa un pas endavant en la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja", subratlla Damià Llaó.
A més, el diumenge 4 en el marc de la setmana gastronòmica tindrà lloc fel TunaRace amb la participació d'atletes olímpics com Erika Villaécija i Kiko Hervàs.
D'altra banda no ens podem oblidar que de l'1 al 11 de maig comencen les jornades gastronòmiques de la tonyina roja on 15 restaurants del municipi han elaborat menús amb la tonyina com estrella protagonista. Paral·lelament, 17 bars de la vila han creat propostes creatives amb tonyina roja per formar part d'una nova edició de la TAPA ROJA.
respostes a "L'Ametlla de Mar epicentre de la tonyina roja"