II edició de les Jornades Gastronòmiques de la tonyina roja
03 . Mai, 2013 a les 14:20Tretze restaurants del Club de la Gastronomia de la Cala han treballat intensament per oferir uns menús de 30 a 58 euros, de l'1 al 12 de maig, que sorprendran tots els paladars. I és que es podran trobar carpaccios, arrossos, suquets i moltes receptes més. La voluntat dels restaurants membres del Club de la Gastronomia és innovar i sorprendre als clients a l'hora que es promociona la tonyina roja.
" La nostra idea es renovar les receptes cada any i mostrar la moltes maneres que hi ha de cuinar i gaudir de la tonyina roja. El que volem es crear expectació i sorpresa en els menús de les diverses jornades", subratlla Josep Margalef, President del Club de la Gastronomia. A més, Margalef afirma que "l'any passat les jornades van ser un èxit i esperem que aquest any es repeteixi".
D'altra banda, enguany el maridatge dels plats recomanat serà la cervesa Inèdit d'Estrella Damm que promociona les jornades a través dels mitjans segons un acord amb Estrella Damm.
Alguns restaurants del Club de la Gastronomia oferiran diversitat de ponències de la tradició i innovació culinària vinculada a la tonyina a la Cala.
Paral·lelament, del 3 al 6 de maig, amb la segona Setmana Gastronòmica de la tonyina roja 2013, l'Ametlla es convertirà en epicentre de la promoció d'aquest túnid a través d'activitats lúdiques, gastronòmiques i culturals.
respostes a "II edició de les Jornades Gastronòmiques de la ..."