Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

II edició de les Jornades Gastronòmiques de la tonyina roja

03 . Mai, 2013 a les 14:20
per gfigueres a La notícia del dia
2461 reproduccions
Del 1 al 12 de maig els restaurants del Club de la Gastronomia de l'Ametlla de Mar oferiran diversos menús on la tonyina roja és al protagonista.
Tretze restaurants del Club de la Gastronomia de la Cala han treballat intensament per oferir uns menús de 30 a 58 euros, de l'1 al 12 de maig, que sorprendran tots els paladars. I és que es podran trobar carpaccios, arrossos, suquets i moltes receptes més. La voluntat dels restaurants membres del Club de la Gastronomia és innovar i sorprendre als clients a l'hora que es promociona la tonyina roja.
" La nostra idea es renovar les receptes cada any i mostrar la moltes maneres que hi ha de cuinar i gaudir de la tonyina roja. El que volem es crear expectació i sorpresa en els menús de les diverses jornades", subratlla Josep Margalef, President del Club de la Gastronomia. A més, Margalef afirma que "l'any passat les jornades van ser un èxit i esperem que aquest any es repeteixi".
D'altra banda, enguany el maridatge dels plats recomanat serà la cervesa Inèdit d'Estrella  Damm que promociona les jornades a través dels mitjans segons un acord amb Estrella  Damm.
Alguns restaurants del Club de la Gastronomia oferiran diversitat de ponències de la tradició i innovació culinària vinculada a la tonyina a la Cala.
Paral·lelament, del 3 al 6 de maig, amb la segona Setmana Gastronòmica de la tonyina roja 2013, l'Ametlla es convertirà en epicentre de la promoció d'aquest túnid a través d'activitats lúdiques, gastronòmiques i culturals.


respostes a "II edició de les Jornades Gastronòmiques de la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 178
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007