Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 140 sòcies de Dones Endavant assistiran al berenar en motiu del Dia de la Dona Treballadora

07 . Mar, 2014 a les 13:55
per gfigueres a La notícia del dia
2512 reproduccions
Aquest dissabte, 8 de març, 140 dones assistiran al berenar de Dones Endavant en motiu de la commemoració del Dia de la Dona Treballadora. Per tant, un any més les sòcies d'aquesta entitat calera celebraran un berenar on no faltarà el menjar , la música i el tradicional sorteig. Un sorteig en el qual les mateixes sòcies elaboren artesanalment objectes de regal i on els comerços locals han posat el seu granet d'arena amb donacions, com fan habitualment.  Això sí, una de les novetats d'aquesta edició és el canvi d'ubicació. Enguany es realitzarà a l'Institut Mare de Déu de la Candelera a partir de les cinc i mitja de la tarda i no a la sala de la SCER.
"He d'agrair el treball de les sòcies i la col·laboració dels comerços locals que fan possible aquest sorteig. També volem agrair la col·laboració de la Confraria de Pescadors amb el tema del gel. Esperem que el temps ens acompanyi i que el canvi d'ubicació no sigui un impediment perquè assisteixin al berenar", explica Cinta Garcia, és la Presidenta de Dones Endavant.
Per tant, totes les sòcies que vulguin participar d'aquest berenar només cal que s'apropin aquest dissabte a la tarda a l'Institut. Habitualment aquest dia hi ha moltes sòcies que ja aprofiten per pagar la quota anual de l'entitat.
D'altra banda, recordem que Dones Endavant, amb més de 25 anys de trajectòria, realitza diverses activitats  a la localitat que han servit per teixir moltes amistats i alhora tenen una funció integradora a la localitat. De fet, el passat 25 de gener al Palau de la Generalitat, l'Institut Català de les Dones els va lliurar  una placa commemorativa pel treball de l'entitat.
Pel que fa als cursos actualment, continuen els cursos de manualitats, Pachworck, ganxet, pintura i boixets (bolillo). Com a novetat després de l'estiu es reduirà un grup de Pachwork a causa del descens d'alumnes. D'altra banda, "Dones Endavant es mostra oberta a noves iniciatives i cursos que se'ls vulguin proposar" afirma Cinta Garcia.
Pel que fa a esdeveniments la primera setmana d'abril tindrà lloc l'exposició de treballs al CIP, al maig hi haurà  una nova edició de la trobada de puntaires, i al juny hi ha prevista la sortida al carrer dels treballs de Patchwork.


respostes a "Més de 140 sòcies de Dones Endavant assistiran ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007