Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dia de la dona

16 . Mar, 2011 a les 09:50 | 00:01:39
1992 reproduccions
Les sòcies de les dones endavant, el passat dissabte, 12 de març, a les cinc i mitja, van tenir una cita  a la sala de la SCER; el berenar commemoratiu del dia de la dona treballadora, que va ser el dimarts 8 de març.  Una cita que, tot i la pluja, van ser moltes les sòcies que no es van voler perdre. Prop de 150 dones van ser les que van assistir a aquesta trobada a la sala de la Societat.

Com cada any les membres de l'associació van preparar una festa on hi va haver berenar, sorteig de regals i ball. Les organitzadores d'aquest àpat enguany van renovar el menú on no van mancar els entrepans, la pizza i el pastís i cava final, és clar.
Gràcies a la col·laboració dels comerços locals es va poder repetir enguany el sorteig de regals que tant agrada a les sòcies.

"Encara que no ens hagi acompanyat el dia, les dones s'han animat a participar d'aquest berenar anual. Per tant, estem satisfetes perquè ha hagut molta participació i ens ho hem passat molt bé. A més, he d'agrair la col·laboració dels comerços locals que han fet possible que puguem fer el sorteig", va explicar Cinta Garcia, Presidenta de Dones Endavant.

A l'acabar la celebració es va fer un obsequi a totes les dones participants.
Des de Dones Endavant es realitzen diverses activitats durant tot l'any: excursions, cursos i activitats com el patchwork i el bolillo que tenen molta acceptació al municipi.


respostes a "Dia de la dona"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 891,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007