Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Dones Endavant mostraran diumenge les manualitats al Parc del Bon Repòs

26 . Mai, 2016 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1475 reproduccions
Les sòcies de l'entitat Dones Endavant es reuniran aquest diumenge al matí per mostrar els treballs manuals que realitzen des de l'associació. Ho faran al Parc del Bon Repòs des de les 10 del matí fins a la 1 de la tarda. En aquesta exposició pública es podran veure treballs de patchwork, pintura, treballs manuals diversos i boixets. Precisament s'hi sumaran unes 100 dones provinents de Salou, Constantí i Reus a la mostra de treballs de boixets.

«Totes les dones que estem treballant a l'associació tot l'any volem fer una demostració de tot el que es fa i mostrar les 'meravelles' que elaborem» explica la presidenta de l'entitat, Cinta Garcia que aprofita per fer una crida a què s'inscriguin més dones de cara al setembre, per continuar realitzant cursos formatius de labors.

De fet, hi haurà activitats impartides per les professores dels diferents tallers a la mostra al carrer, i també s'hi podrà comprar robes, teles i objectes de costura en unes parades que s'instal·len aprofitant aquesta trobada al carrer. Per a les Dones Endavant, aprofitar la festivitat del Corpus és un reclam per incrementar les visites.


respostes a "Les Dones Endavant mostraran diumenge les manua..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007