Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla buscarà conjuntament amb l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, nous atractius turístics en comú

21 . Mar, 2014 a les 08:22
per gfigueres a La notícia del dia
2321 reproduccions
Els ajuntaments de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar han arribat a acords puntuals que permetran posar en marxa diverses actuacions conjuntes de promoció turística, amb el sopluig de la Diputació de Tarragona.
Aquests acords ja fa mesos que es treballen des de la voluntat de mancomunar accions que permetin assolir objectius comuns mitjançant l'esforç repartit en l'àmbit turístic, costaner o de qualsevol altre actiu que comparteixin les quatre poblacions de la costa de l'Ebre.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "hem de fer un esforç per unir més que buscar diferències i tirar endavant de manera conjunta projectes com la promoció de la línia de costa, d'actius comuns que tenim en els nostre territori, esforços que han de revertir en els nostres municipis".
De moment la primera de les accions serà una promoció conjunta dels actius turístics de les quatre poblacions a nivell nacional, que permeti captar visitants en períodes fora de la temporada tradicionalment turística.
La voluntat dels quatre ajuntaments és la de compartir promoció a fires, accés a noves tecnologies, dinàmiques econòmiques i posicionaments que puguin beneficiar al conjunt dels ciutadans.
De moment ja s'estan estudiant algunes línies d'ajut de la Diputació de Tarragona que permetin posar en marxa diversos projectes.


respostes a "L'Ametlla buscarà conjuntament amb l'Ampolla, l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007