Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Operadors turístics estrangers i premsa especialitzada visiten les cales de l'Ametlla de Mar

08 . Abr, 2011 a les 11:30
2327 reproduccions
Per tal de promocionar les Terres de l'Ebre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va organitzar, durant el mes de març, la visita d'operadors turístics estrangers i premsa especialitzada a diversos actius turístics del Territori. Amb aquest objectiu la Diputació va seleccionar les cales de l'Ametlla per donar a conèixer les Terres de l'Ebre. Una de les visites va ser la d'un equip de la web turística Viamedius.com, els quals van conèixer de prop  a part de les Cales de l'Ametlla, el castell de Miravet, el conjunt històricoartístic de Tortosa, van fer una sortida amb caiac pel riu Ebre, van participar en activitats de cicloturisme i observació d'aus al Parc Natural del Delta de l'Ebre, i van degustar musclos i ostres a les muscleres de Sant Carles de la Ràpita. Aquesta estada serà la base per la realització d'un vídeo per als visitants de Viamedius.com durant els propers mesos. A banda, també seran inclosos a la web un seguit de relats i imatges sobre les Terres de l'Ebre. Viamedius.com és una plataforma on els viatgers comparteixen les seves experiències a través de relats de viatge, opinions, fotografies i vídeos servint d'aquesta manera a la resta d'usuaris a organitzar les seves vacances o escapades. La web compta amb més de 300.000 usuaris al mes.

"Des del Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar sempre hem col·laborat amb la Diputació de Tarragona per promoure el Territori.  Quan arriben aquestes visites el que fem es mostrar-los els punts d'interès del municipi, les nostres cales, el port i altres actius del municipi i informar-los en tot moment" explicà Damià Llaó, Gerent del Patronat de Turisme.

Una altra de les visites la va efectuar l'operador britànic Avian Adventures, que es va desplaçar a les contrades ebrenques per conèixer la riquesa ornitològica del Parc natural del Delta de l'Ebre, del Parc Natural dels Ports i de la Reserva Natural de Sebes i les Serres de Cardó i el Boix.

Per últim, l'operador turístic rus Teztour va conèixer de primera mà actius de les Terres de l'Ebre amb una visita a Sant Carles de la Ràpita i una sortida en barca per la badia dels Alfacs, incloent la ruta de les muscleres. I és que, segons dades de l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada, el turisme rus a la Costa Daurada augmentarà el proper estiu vora el 30%.


respostes a "Operadors turístics estrangers i premsa especia..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007