Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornades esportives amb la Marató de TV3

11 . Des, 2014 a les 14:34
per gfigueres a La notícia del dia
2448 reproduccions
Del dilluns 15 de desembre al 20 de desembre, des de l'AME s'han preparat diversitat d'activitats al Cem i al Pavelló per recollir fons per la investigació de les malalties del cor a través de la Marató de la televisió catalana.

Un any més des de l'Àrea Municipal d'Esports, l'AME, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'impulsen les jornades esportives, del 15 al 20 de desembre. Una iniciativa solidària per recollir fons per sumar-se a la Marató de TV3, que tindrà lloc el 14 de desembre, enguany destinada a les malalties del cor.
"Des de l'AME, el desembre és un mes solidari on programem aquestes activitats per poder aportar el nostre granet d'arena a la Marató de TV3. A més, enguany estem especialment sensibilitzats amb les malalties del cor que afecten, malauradament, a molts esportistes",  explica Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar.
Les diverses activitats de les jornades esportives tindran lloc tant al Poliesportiu com al Cem la Cala. De fet, dilluns 15, 16.30h, Nadal a 2 raquetes, Pavelló Poliesportiu; a les 16.45h al Cem la Cala, Marató d'Activitats Dirigides. El Dimarts 16 les jornades continuen amb la Marató d'Aqua-gym al Cem a les 09.30, i a les 16.30h, un clàssic, el Nadal a 2 portes al Pavelló. Dimecres 17,  a les 16.30h, Nadal a 2 cistelles al Pavelló. I dijous 18 de desembre, a les 16.30h, Nadal a 6 carrils al Cem. El Divendres 19 es posarà la cirereta al pastís amb el festival esportiu de Nadal al Poliesportiu. I tancarà les jornades el dissabte, 20 de desembre, a les 10.00h, Marató de cicle-Indoor al Cem la Cala.
Els abonats al Cem o altres instal·lacions de l'AME poden fer un donatiu optatiu mínim de 2 euros per aquestes activitats. Els no abonats, per participar-hi, hauran d'aportar aquest donatiu simbòlic de manera obligatòria.


respostes a "Jornades esportives amb la Marató de TV3"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 37
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007