Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornades esportvies

14 . Des, 2012 a les 13:41
per otomas a La notícia del dia
2322 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja ho tenen tot a punt per encetar una nova edició de les jornades esportives nadalenques. Unes activitats esportives i solidàries, que tindran lloc del dissabte, 15 de desembre, al dijous 20, al CEM La Cala i al pavelló municipal. Fa prop de deu anys que es realitzen i ja són quasi una tradició d'aquestes dates a la localitat. Un any més els fons recollits a través de les entrades a les activitats es lliuraran a la Marató de TV3 enguany dedicada a la lluita contra el càncer.

El dissabte, 15 de desembre, tot el dia nada per la marató i a les cinc de la tarda, pedalada Spinning Solidari. El dia següent hi ha programada la caminada popular a les nou del matí. El dilluns, 17 de desembre, a les cinc tarda Nadal-Motricitat, i el Nadal a dos raquetes. Dimarts, arriba el torn del bàsquet, a partir de les cinc de la tarda, Nadal a dos cistelles. El dimecres, a partir de les cinc, Nadal a dos portes i dijous, a la mateixa hora de la tarda, es fa la clausura de les jornades amb el festival esportiu. El mateix dijous, a la tarda, a partir de les sis i mitja de la tarda, es realitzarà el sorteig de la Gran cistella de Nadal de La Cala. "Des de l'Àrea Municipal d'Esports hem preparat, del dissabte fins al 20 de desembre, tot un seguit d'activitats per donar suport a la Marató de TV3. Enguany és una marató més justificada que mai sumant-se a la lluita contra el càncer. Hem posat a l'abast de tothom diverses iniciatives esportives per contribuir a aquesta iniciativa solidària", explica Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.


Col·laboren amb les jornades esportives Asemar, l'Associació d'Empresaris de l'Ametlla de Mar, el Departament de Benestar Social, i família de la Generalitat de Catalunya, la Fundació La Marató de TV3, i l'Obra Social La Caixa.


respostes a "Jornades esportvies"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007