Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El vermut reivindicatiu acte central de la campanya Ara és l'hora

24 . Oct, 2014 a les 11:09
per gfigueres a Ajuntament
2702 reproduccions
El vermut reivindicatiu acte central de la campanya Ara és l'hora
D'altra banda, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda, a la Plaça Joan Miró, tindrà lloc el concert pel Sí Sí amb la Banda de la Cala.

La Plaça Joan Miró, acull aquest dissabte, a dos quarts de cinc, el concert pel Sí Sí amb la Banda de la Cala. Així,  a les 17:14h es llegirà un poema i s'interpretaran els Segadors. Hi assistirà Marcel Mauri, membre de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural. D'aquesta manera, la Banda de la Cala es sumarà a la iniciativa impulsada des de l'ANC on hi participaran formacions musicals d'arreu de Catalunya.
D'altra banda, la Coordinadora Local de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Ametlla de Mar ha organitzat per aquest diumenge l'acte central de la campanya "Ara és l'hora". Així a les 12 del migdia, al CIP, Confraria Vella, tindrà lloc el Vermut per la independència amb la presència del politòleg i membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea, Ferran Camps. A més, es farà la presentació del mural pintat al port. Hi haurà pica pica per a tothom i vermut o cava amb el donatiu de dos euros.
" Aquest diumenge esperem que molta gent participi enganxant cartells i formant part de la gigafoto que estem preparant. També esperem que gaudeixin del vermut electrònic i de la xerrada de Ferran Camps", subratlla Dani Rodríguez, representant territorial de la campanya Ara és l'hora.
Per la seva part, Vivenç Margalef, Coordinador local de l'ANC a l'Ametlla de Mar va subratllar la capacitat de mobilització i la força del procés. "Només cal veure la gent que ens vàrem desplaçar a Barcelona diumenge 19 d'octubre, això no ho pot parar ningú. De la Cala en vàrem anar una quarantena preparant-ho amb molts pocs dies. Gràcies a tots i totes els que van participar", subratlla Margalef. El coordinador local de l'ANC també ha fet una crida a la participació al nou 9N.respostes a "El vermut reivindicatiu acte central de la camp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 34
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007