Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concert de la Coral Verge de la Candelera a la plaça del barco

24 . Jul, 2013 a les 11:45
per otomas a La notícia del dia
2521 reproduccions
Aquest divendres a dos quarts d'onze de la nit, la plaça del barco, acollirà el concert de la Coral Verge de la Candelera. Un acte que forma part de les activitats tradicionals del programa estiuenc a la vila.
Des de la formació han preparat un repertori fresc i original on el públic podrà escoltar des d'havaneres a la cançó adaptada de Xiquitita d'ABBA.
"Per aquest concert tenim molta diversitat de peces. D'una banda, tenim cançons tradicionals catalanes, i de l'altra havaneres. A més, incorporem adaptacions innovadores com la de "Xiquitita d'ABBA" que vàrem estrenar per la commemoració del 25è aniversari de la coral el passat 12 juny", explica Ma Teresa Moliné, soprano de la Coral.
La Coral compta amb una vintena de membres, tot i això, Moliné subratlla que fa falta gent i anima a tothom a que provi l'experiència de cantar amb la formació calera.
La Coral Verge Candelera aquest any compleix  25 anys d'experiència a les esquenes.  Per aquest motiu el 12 de juny van  realitzar un acte de commemoració. Al llarg de tots aquests anys la Coral ha estat i està present en molts dels actes que formen part de les tradicions de la Cala. A més, al llarg de la seva dilatada trajectòria ha format part d'esdeveniments com la celebració del Centenari del Barça, o l'acte central de la commemoració i de cloenda de l'any Clavé al Palau Sant Jordi de Barcelona.


respostes a "Concert de la Coral Verge de la Candelera a la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007