Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cala Cultura treu la poesia al carrer dissabte a la nit

20 . Jun, 2013 a les 14:31
per gfigueres a La notícia del dia
2820 reproduccions
L'entrega dels premsi als guanyadors del IV Premi Nit de Poesia al Carrer, comptarà amb la participació de poetes i actuacions, que faran la poesia més propera als ciutadans.

Dissabte dia 22 a les 10 de la nit, la Plaça Joan Miró serà l'escenari de l'acte d'entrega dels premis Nit de Poesia al Carrer, acte que defuig dels protocols habituals en l'entrega de premis literaris, per convertir-se en tot un espectacle de poesia i una demostració cultural sorgida de la pròpia societat.

La 4ª edició d'aquest premi coneixerà el seu guanyador dissabte a la nit i afegirà un nou autor a la prestigiosa llista que ja conformen, Julian Arribas, Josep Fàbrega i Joan Guasch, guanyadors de les edicions de 2010, 2011 i 2012 respectivament.

Joan Callau, coordinador de La Cala Cultura i del premi, destaca com a positiu la consolidació del certament i l'atractiu que te per a autors consagrats i de prestigi. Segons Callau, "es un premi que s'està consolidant. Som un petit referent a nivell de poesia als Països Catalans, ja que la nostra convocatòria es difon moltíssims. Tant la participació als tres primers premis com enguany demostra que ens tenen en compte, ja que sinó, no es presentaria gent de les quatre demarcacions de Catalunya i d'alguns indrets del País valencià".

Per la seva part, Eva del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, no va desvetllar en que consistiria l'acte, però si que va crear expectació, afegint que, "no és un acte dels que estem acostumats, on s'entrega el premi a un guanyador amb la presència del jurat. És un espectacle que es el fet diferenciador amb d'altres actes literaris. No només anem a saber el guanyador, ni ha escoltar poesia, sinó que hi hauran d'altres elements que el fan més atractiu".

El Premi Nit de Poesia al carrer està organitzat per La Cala Cultura amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i enguany, a més del premi principal dotat amb 400 €, també ha creat el premi local amb una dotació econòmica de 100 €. Els treballs que s'han presentat per aquesta nova categoria s'han regit per les mateixes bases del premi de la categoria general, amb la única diferència que han de tenir un màxim de 50 versos enlloc dels 100.

En total, han estat 28 els autors de diferents indrets dels Països Catalans, els que han presentat les seves obres. El jurat ha estat format per Joan Rebull, Pilar Casanova, Rafael Haro, Josep Parra i Joan Callau, coordinador del premi.


respostes a "Cala Cultura treu la poesia al carrer dissabte ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007