Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Josep Fàbrega amb Aiguada guanya el II Premi Nit de Poesia

21 . Jun, 2011 a les 10:00 | 00:01:26
per gfigueres a La notícia del dia
2576 reproduccions
Un jurat format per Joan Rebull, Vicent Llorca, Pilar Casanova, Sílvia Berbís i Joan Callau, va proclamar guanyadora, entre un total de 31 treballs procedents de les quatre demarcacions de Catalunya i de les tres demarcacions del País Valencià, l'obra Aiguada, de Josep Fàbrega i Salas, del II Premi Nit de Poesia al Carrer organitzat per la CALACULTURA

Dissabte, 18 de juny, a la nit, a la Plaça Nova, l'Associació CALACULTURA, de L'Ametlla de Mar, va realitzar l'acte de lliurament del premi amb un recital de poemes d'autors coneguts en les veus de joves del poble, en el qual també van participar els guanyadors de l'edició anterior, Julián Arribas, i de la d'enguany, que van llegir els seus textos.

"Per a mi és un plaer i m'omple de felicitat poder participar en aquests tipus de certàmens de poesia. El meu treball està format per versos decasíl·labs que comencen per ploure que vaig escriure en un dia que la musa em va visitar", va explicar el guanyador del II Premi Nit de Poesia al Carrer.

El recull guanyador serà publicat properament al Facebook deCALACULTURA.


respostes a "Josep Fàbrega amb Aiguada guanya el II Premi Ni..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 23
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007