Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença el període per recollir les bases pel lloguer del bar de l'envelat de la Candelera

03 . Gen, 2011 a les 13:08 | 00:02:06
2685 reproduccions
Acabant la recta final de les festes nadalenques a l'Ametlla es comença a posar la mirada amb les esperades festes de la Candelera. I és que des d'avui fins al 13 de gener tots els interessats poden passar a recollir les bases per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament per tal d'optar a dur el bar de l'envelat per les festes majors. El preu de sortida és de 4.000 euros i la documentació requerida és la fotocòpia del NIF, en cas d'empresa, o del DNI. També es requereix un model de declaració d'oferta, una declaració jurada del bon ús de les instal·lacions, una declaració de responsabilitat, a més, d'una assegurança de responsabilitat civil.
"És necessita la fotocòpia del NIF, en cas d'empresa, o DNI, si és a nivell personal. També es requereix una declaració d'oferta, és a dir, emplenar el model d'oferta on s'especifica la xifra per la qual s'està disposat a llogar. D'altra banda, és necessari una declaració jurada on es compromet al bon ús de les instal·lacions i una declaració de responsabilitat, per tant, que s'està al corrent dels pagaments tributaris tant a l'Ajuntament com a la Seguretat Social. A més, cal contractar una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil", ha explicat Encarna Subirats, des de la regidoria de Festes
Una vegada es compti amb tota la documentació els oferents han de portar-la dins un sobre, amb el nom i dades de l'interessat a fora, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la casa de la vila per tal de registrar-ho. L'horari és de nou del matí a dues de la tarda.
L'Obertura de pliques serà el 14 de gener a la una de la tarda a l'Ajuntament. Una vegada seleccionat l'oferent, aquest tindrà de temps fins el 28 de gener a les dues de la tarda per fer l'ingrés del quals els informarà l'oficina d'intervenció del consistori.
El bar podrà obrir de l'1 de febrer fins al 6, és a dir, durant totes les festes de la Candelera. Tot i això des de la Regidoria de Festes es demana que durant el pregó el bar es mantingui tancat.


respostes a "Comença el període per recollir les bases pel l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007