Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Premi de narrativa

15 . Feb, 2013 a les 13:15
per otomas a La notícia del dia
2307 reproduccions
Ivan Carbonell, llicenciat en Filologia Catalana i Humanitats per la Universitat de Valencia, i professor de valencià de secundària amb l'obra "Els aprenents de traïdor" ha estat el guanyador del 21è Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. Un premi impulsat des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar dotat amb 3000 euros i la publicació de la obra guanyadora a través de Cossetània. I és que malgrat els moments de dificultat econòmica el consistori calero ha volgut renovar  la seva aposta per la cultura en aquesta vint-i-unena edició del premi. El que també s'ha renovat és l'alt nombre de participants i el nivell de les obres. De les 24 obres admeses, l'obra de Carbonell va ser premiada per unanimitat per tots els membres del Jurat el passat 9 de febrer. El jurat ha esta format per Judit Juncosa (representant de l'editorial), Marta Magrinyà (escriptora de Reus, que va guanyar el premi en una anterior edició), Olga Gas (filòloga i professora d'Institut), Emigdi Subirats (ha rebut recentment el Mèrit a les Lletres Ebrenques) i Joan Rebull artista local i Manel Alarcón que actua com a secretari.
"Fa molts anys que treballava en aquesta novel·la, pràcticament una dècada. De fet és una de les meves primeres novel·les. Vaig pensar que un bon lloc on podia ser llegida i entesa era a l'Ametlla de Mar. Les Terres de l'Ebre són confluència de moltes terres i persones. Aquesta novel·la també es basa en la confluència de diversos personatges i escenaris, diverses ciutats d'Europa, en la recerca d'un llibre desaparegut de La Seu d'Urgell", així parlava l'autor sobre la novel·la premiada "Els aprenents de traïdor".
L'acte de lliurament es realitzarà el diumenge 21 d'abril, al matí, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi al Castell de Sant Jordi d'Alfama. En aquest moment  també, està previst que s'obri la convocatòria del premi 2013.


respostes a "Premi de narrativa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007