Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lliurament premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar

27 . Abr, 2015 a les 14:09
per otomas a Ajuntament
2157 reproduccions
La 33ª Diada al Castell de Sant Jordi, d'aquest passat cap de setmana, va ser un any més el marc del lliurament del premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. En aquesta XXIIIa edició del premi la guanyadora va ser l'Alba Dalmau amb l'obra Bategant. Aquesta novel·la és una obra amb personatges senzills i intimistes que s'entrellacen per explicar-nos la seva intensa existència. "És un luxe obtenir el premi i que el lliurament es faci en un indret com aquest. Diuen que poder publicar el segon llibre és més complicat i aquest premi m'ho ha permès. Estic molt satisfeta", explica la guanyadora del premi Alba Dalmau.
Per la seva part, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Eva del Amo, va subratllar la importància del premi, una aposta des del consistori calero per la cultura i la literatura, en concret: " aquest premi suposa un esforç i una aposta per la cultura de l'Ajuntament. A més, any rere any el nombre d'obres que s'hi presenten mostren la importància i presència del premi al món de les lletres catalanes".
El premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, que està dotat amb 3000 euros  i la publicació per Cossetània, està destinat a encoratjar les joves plomes, escriptors menors de 40 anys.


respostes a "Lliurament premi de narrativa Vila de l'Ametlla..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007