Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla informa als alumnes de l'Escola de Música de l'augment de quotes

05 . Jul, 2012 a les 10:00
per gfigueres a La notícia del dia
2221 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha enviat una carta a tots els alumnes de l'Escola Municipal de Musica de l'Ametlla de Mar, explicant els increments en la matrícula i les quotes mensuals, i els raonaments que han portat al consistori a aplicar aquests augments.
Tot i que els alumnes més petits de l'escola veuran com se'ls aplica un descompte de 3 euros al mes, la resta d'alumnes hauran d'assumir un cost més important en les seves quotes, respecte a anys anteriors, sempre supeditat a les hores de classe setmanals i al grau d'estudis, i que van dels 30 als 72 euros.
M Carme Martí, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha explicat que la reducció de la subvenció per part de la Generalitat de Catalunya ha obligat a incrementar les quotes. Per a Martí "estem en un moment molt complicat. L'Ajuntament rep una subvenció de la Generalitat per a l'Escola de Música i aquesta s'ha vist molt reduïda, no només a l'Ametlla, sinó a tot Catalunya. Els temps són difícils i hem de posar tots de la nostra part. Nosaltres com a Ajuntament volem continuar apostant per l'Escola de Música i per la música al poble, i per part dels pares i alumnes s'ha de pagar una mica més. Amb això aconseguirem que la música al poble tiri endavant i que l'Escola de Música pugui funcionar ".
Amb tot, s'han habilitat una sèrie de descomptes per aquelles famílies que tinguin dos membres a l'escola, que podran gaudir d'un descompte del 10% en les seves quotes, i d'un 15% si són tres membres o més.
Tot i així, des de l'Escola Municipal de Musica de l'Ametlla de Mar, es mostren satisfets per com estan responent els alumnes a la preinscripció del pròxim curs, que començarà el 12 de setembre.
L'escola està duent a terme actualment els seus cursos d'estiu, entre els que s'hi compten els de teatre musical, percussió d'objectes quotidians, improvisació a partir del moviment, tallers de guitarra, efectes de la música contemporània, reparació d'instruments, ensemble de clarinets, dictats i afinació d'intervals i contes musicals per a petits.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla informa als alumnes d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007