Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música redueix a la meitat el seu dèficit

13 . Nov, 2015 a les 14:26
per drodriguez a La notícia del dia
1958 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar ha reduït en un 48% el seu dèficit. Així, si el curs 2014-2015 es tancava el curs amb un dèficit de 107.130 €, aquest curs escolar el dèficit es reduirà fins als 55.890 €; el que suposa un estalvi de 51.240 €.

Aquesta reducció s'ha aconseguit gràcies a l'ajustament de quotes, la racionalització del servei actual i l'aportació de 18.000 € addicionals al pressupost. Aquesta aportació s'ha aconseguit gràcies a una subvenció del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa als nous preus públics de l'Escola Municipal de Música, que es van aprovar en la passada sessió plenària, les quotes s'ajustaran a cada alumne i depenent del tipus d'ensenyament que es rebi. Aquest ajustament no és lineal perquè les quotes no corresponen amb les hores lectives que es realitzen. A banda, tots els alumnes que fan classes individuals tenen un suplement de 5 € a la quota mensual.

Respecte a la racionalització del servei s'ha fet una reducció d'hores del professorat, que significa una reducció dels sous respectivament. La mesura permetrà fer un estalvi d'uns 17.000 €, que representa un 9,6% del pressupost.

"Tenim la responsabilitat de mantenir la qualitat del servei i alhora reduir el dèficit de l'Escola de Música", explica el regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, que destaca la feina feta amb la direcció del centre. "L'esforç s'ha fet entre tots els implicats: alumnes, professors i l'Ajuntament", sentencia Tello. L'augment d'ingressos i la reducció de despeses ha permès eixugar el dèficit actual.

La suspensió de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, dóna un respir a l'Ajuntament respecte al compliment d'obligacions que marcava la implantació d'aquesta llei. Tot i això, la intenció de l'actual equip de govern és que durant aquests pròxims 4 anys s'aconsegueixi reduir el dèficit de l'Escola Municipal de Música al mínim possible.


respostes a "L'Escola de Música redueix a la meitat el seu d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 269
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007