Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les ambulàncies del SEM i el SUM faran la guàrdia davant del CAP

28 . Jun, 2012 a les 13:15
per gfigueres a La notícia del dia
2908 reproduccions
Des d'avui tant l'ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques depenent de la Generalitat de Catalunya, com l'ambulància del Servei d'Urgències Municipals depenent de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es coordinaran física i operativament des del CAP de l'Ametlla de Mar.
L'activació d'aquestes ambulàncies havia estat independent una de l'altra fins que l'any 2011, a fi d'evitar duplicitats d'equips a determinats incidents i una millor coordinació en cas d'emergències, es va acordar la comunicació diària entre els dos serveis a través del Centre de Coordinació.
Fins ara, el 90% dels casos d'activació del Servei d'Urgències Municipal, que realitza assistència i trasllat sanitari dintre del municipi,  corresponia a requeriments de la Policia Local i a trucades dels ciutadans, mentre que el Centre de Coordinació només l'activava en cas que les unitats del SEM del territori estesin ocupades o en situacions excepcionals d'emergència.
M Carme Martí, regidora de Salut: "vull desmentir els rumors que s'han sentit pel poble. Les ambulàncies continuen al poble. Som un municipi privilegiat perquè tenim dues ambulàncies i a partir d'ara estaran al centre del poble per poder atendre els serveis que les requereixin".

Des d'avui les dues unitats canviaran la seva base habitual, ja que l'ambulància del SEM tenia fins ara la base al Centre de Rehabilitació a la zona de Ribes Altes, mentre que el SUM la tenia a les instal·lacions municipals del Polígon Industrial, on també hi són la Policia Local i els Mossos d'esquadra de manera provisional.
La unitat del SEM romandrà operativa al CAP de l'Ametlla de Mar de les 8 del matí a les 8 del vespre i de 8 del vespre a 8 del matí a la seva base habitual al Centre de Rehabilitació, mentre que la Unitat del SUM romandrà operativa al CAP de 10 del matí a 10 de la nit, i de 10 de la nit a 10 del matí estarà de guàrdia a la seva base del Polígon Industrial.


respostes a "Les ambulàncies del SEM i el SUM faran la guàrd..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007