Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar comptarà amb un Centre de Rehabilitació provisional

25 . Gen, 2011 a les 13:56 | 00:01:51
2905 reproduccions
L'Acord signat entre el consistori calero i la Generalitat permetrà que els caleros puguin disposar d'un centre de rehabilitació provisional.  El centre s'ubicarà a les antigues instal·lacions del CAP provisional, situat al carrer Hort de l'Albacar del municipi. Es preveu que el servei, a més, també atengui a la població del Perelló i l'Ampolla. Els pacients podran procedir tant de l'atenció primària, de l'atenció especialitzada com de les mútues, asseguradores i privats.

El centre oferirà serveis de rehabilitació ambulatòria i domiciliària a través de dos professionals, un fisioterapeuta i un auxiliar d'infermeria. L'atenció serà de quatre hores diàries durant el matí, de dilluns a divendres.


"Aquest centre de rehabilitació, de moment provisional oferirà un servei als caleros que evitarà que es desplacin. Estem molt satisfets amb aquest acord amb la Generalitat que millora els serveis sanitaris al municipi" ha explicat Andreu Martí, alcalde del municipi.

Un dels serveis possibles que es preveu que el centre ofereixi en un futur és el de Logopèdia.
Cal tenir en compte que aquest centre és provisional fins que es pugui construir el definitiu. D'aquesta manera, s'evitarà el desplaçament dels pacients a ciutats com Tortosa o Tarragona.


respostes a "L'Ametlla de Mar comptarà amb un Centre de Reha..."

Mar Mar
26 . Gen, 2011 a les 13:42

Em sembla molt bé...enhorabona! El que voldria saber és quan començarà a funcionar, ja que he d'anar aquest mes a Tortosa per començar la rehabilitació i si es fes aqui aniria perfecte!

admin admin
27 . Gen, 2011 a les 16:16

Benvolguda Mar,

Aquesta és la informació que ens han fet arribar des de la Generalitat (GIPSS):

L'empresa constructora ja té la nostra directriu per tal d'executar les modificacions oportunes en els mòduls quan abans. Ens han dit que es veuen en condicions de començar en uns 10 dies, a partir dels quals estimen 3 setmanes de treball. Per part nostra estem acabant de tancar les comandes de l'equipament necessari per iniciar l'activitat. Calculem que si la constructora compleix lo establert, i l'equipament ens arriba a temps, podem estar parlant d'iniciar l'activitat a mitjans de març.

Salut i gràcies pel teu comentari

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007