Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Estalvi energètic

13 . Des, 2012 a les 12:36
per otomas a La notícia del dia
2085 reproduccions
Des del setembre a les factures de l'electricitat se'ls aplica el 21% de l'IVA, fet que ha fet pujar considerablement la despesa en electricitat de les llars. Conscients d'aquesta realitat, que agreuja la situació econòmica de les famílies, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ofereix, a través de l'empresa Siner Aegyer, l'auditoria energètica de particulars i empreses de manera totalment gratuïta. El protocol que realitza l'empresa és molt senzill. Es tracta, únicament, de comparar el preu Kw/h que ofereix cadascuna de les companyies elèctriques que operen al territori; i que s'adeqüen el millor possible a les necessitats de cada client. Siner Aegyer realitza aquesta comparativa de manera anual sense suposar cap cost afegit per al client. A més, la mateixa empresa s'encarrega del canvi de companyia elèctrica. De fet, aquesta tarda, a les tres, a l'Ajuntament, hi ha convocada una reunió informativa per a tots els comerciants. A més, el proper dilluns 17 de desembre, a les set de la tarda, a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa  hi ha una altra reunió oberta a tots els ciutadans. Dimarts, a les set de la tarda, és el torn de les urbanitzacions; per aquest motiu la sessió informativa tindrà lloc al centre social Calaforn de 3 Cales.
Recordem que gràcies a l'entrada en vigor del Real Decret  485/2009 d'1 de juliol del 2009 de liberalització del sector elèctric, el consumidor té la possibilitat de contractar el subministrament elèctric a l'empresa que millor preu li ofereixi.

Aquesta iniciativa sorgeix a partir que l'any passat, el consistori calero realitzés aquesta consultoria especialitzada en estalvi energètic. L'Ajuntament va canviar de companyia elèctrica i ha obtingut un estalvi substancial de la facturació elèctrica sense renunciar a cap dels serveis dels quals disposava amb l'anterior companyia. "Volem que els ciutadans puguin gaudir d'aquest servei i obtenir els millors contractes energètics en funció de les seves necessitats, i , en definitiva, estalviar en la factura de la llum", subratlla Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.respostes a "Estalvi energètic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007