Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, acull el I trofeu l'Ametlla de Mar de Ball Esportiu

16 . Mai, 2013 a les 12:56
per gfigueres a La notícia del dia
2135 reproduccions
Aquest cap de setmana prop de 500 ballarins participaran en una competició puntuable pel rànquing nacional, el Campionat de Catalunya de Clubs i l'Open de Ball Esportiu amb cadira de rodes.
Aquest cap de setmana, els dies 18 i 19 de maig tindrà lloc a l'Ametlla de Mar el I Trofeu de Ball de Esportiu l'Ametlla de Mar, competició que també donarà sopluig  al Campionat de Catalunya de Ball Esportiu i l'Open Weelchair o Ball Esportiu amb cadira de rodes.
El Poliesportiu Municipal Galetet, el qual ha estat adaptat per l'ocasió amb parquet a la pista, vuit torres d'il·luminació i una sonoritat excepcional, acollirà aquestes tres competicions, en les que s'espera que hi participin prop de 250 parelles de ball, algunes vingudes d'arreu de l'estat espanyol. Es preveu que unes 70 parelles representant a clubs catalans, participin en el Campionat de Catalunya, 150 en el I Trofeu l'Ametlla de Mar i 5 en la competició de Weelchair, tant en la modalitat d'estàndard com de llatins.
Pel que fa a les categories, s'hi donaran lloc participants en les categories Sub-13, Sub-17, Absoluta, 45 i Sènior.
El Campionat de Catalunya, es disputarà en la competició de clubs i es desenvoluparà en les sessions de tarda de dissabte i diumenge, mentre que la sessió de diumenge al matí, està reservada per l'Open Weelchair i el I Trofeu l'Ametlla de Mar de Ball Esportiu, que serà puntuable pel rànquing nacional, amb la participació de parelles de ball de Catalunya, però també de Madrid, Galícia, València i altres indrets d'arreu de l'estat.
José Mollà, president de Making Dance, acadèmia de ball de l'Ametlla de Mar, i organitzador del campionat  junt amb la Federació Catalana de Ball Esportiu, explica que, "hem lluitat amb empreses i entitats interessades d'arreu de Catalunya que també estaven interessades en acollir aquest campionat. Finalment el nostre projecte es va veure com el més viable, i si tot surt be, podríem arribar a signar un conveni per acollir el campionat dos anys més".
Per la seva part, Albert Medrano, regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, insisteix en que, "evidentment l'organització d'esdeveniments esportius com aquest fan que promocionem el nom de l'Ametlla de Mar a l'exterior i que promocionem i donem valor als actius que ens proporcionen les nostres instal·lacions esportives, però també implica que fora de la temporada turística, ens visitin més d'un miler de persones, que passaran el cap de setmana aquí i que amb el seu consum als comerços, restaurants i hotels, contribuiran  a activar una economia local necessitada".
La col·laboració de l'Ajuntament amb la cessió d'instal·lacions, segons el regidor, es un actiu vàlid per aquelles iniciatives i entitats que s'hi vulguin implicar sota la seva responsabilitat, "Quan ve un club o una entitat tot allò que siguin actius que en temps de crisi, el que fan es portar gent al poble, sempre tindran les portes obertes de l'Ajuntament. Ara be, que es busquin la vida per fer-se càrrec del cost, sempre amb el compromís de l'Ajuntament d'intentar buscar subvencions de les administracions i es clar, amb la cessió de les nostres instal·lacions".
S'han previst preus molt populars per a les entrades, amb 5 euros per a la jornada de dissabte i 10 euros per a la jornada de diumenge.
Pel que fa a Making Dance, es una acadèmia de ball que fa aproximadament un any que va obrir les seves instal·lacions a l'Ametlla de Mar i actualment compten amb 130 associats dels quals el 95% són de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La Cala, acull el I trofeu l'Ametlla de Mar de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007