Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'edició d'aquest any ha obtingut rècord de participants amb 257 fotografies i 71 concursants.

31 . Gen, 2012 a les 10:19 | 00:03:41
per gfigueres a La notícia del dia
2845 reproduccions
Dissabte a la tarda el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar, fou l'escenari de l'entrega de premis del 12è Concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre,. Organitzat pels patronats de turisme de Deltebre i l'Ametlla de Mar. Un total de 71 participants han presentat 257 fotografies a 12è concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre, organitzat pels Patronats Municipals de Turisme de l'Ametlla de Mar i de Deltebre, el que ha suposat un rècord de participants en aquesta edició en la que es van realitzar canvis en els aspectes tècnics de les bases així com la incorporació de dos categories més, el premi a la creativitat i el de gastronomia.
El jurat ha remarcat un any més l'alta qualitat de les fotografies presentades, consolidant aquest concurs com un dels més prestigiosos dels que se celebren a les nostres comarques. El jurat, vinculat al món de la fotografia i l'art.
Jose Emilio Bertomeu, regidor de Turisme de Deltebre es mostrava satisfet per l'èxit de participació i pels resultats, "El que cal destacar bàsicament d'aquest concurs de fotografia paisatgística és la gran participació i la qualitat dels treballs. Veient les fotografies me n'he donat compte de racons del nostre territori que desconeixia totalment. La incorporació dels dos nous premis crec que ha estat una bona iniciativa i ha donat un bon resultat. Felicitar a tots els participants i animar a la gent de cara l'any que ve".
Qui també parlava de l'èxit de la convocatòria era Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ametlla de Mar, "Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar estem molt satisfets de la participació massiva d'aquesta dotzena edició del concurs. Esperem que segueixi sent un èxit i la gent s'animi en les pròximes edicions.  El nivell de les obres és esplèndid."

Les fotografies guanyadores i finalistes seran exposades al Centre d'Interpretació de la Pesca fins al dia 29 de febrer, de dilluns a divendres de  9 a 13'30h, tot i que durant els dies de la Festa Major l'horari serà de 11 a 13'30h, excepte el dia 2 que estarà tancat.

Els premiats foren els següents :
Premiats categoria fotos realitzades a l'Ametlla de Mar:
1r premi: Mª Isabel Pérez Harillo de l'Ametlla de Mar(400 euros).
2n premi: Julia Silva González de l'Ametlla de Mar (250 euros).
3r premi:  Fidel Margalef Estivill de l'Ametlla de Mar(175 euros).
Premi local: Bernat Margalef Estrada de l'Ametlla de Mar(250 euros).
Premiats categoria fotos realitzades a Deltebre:
1r premi: Anna Esteve Túnica d'Alcarràs(400 euros).
2n premi: Albert Porres Viñes de Tarragona(250 euros).
3r premi: Carina Balfegó Morales de l'Ametlla de Mar(175 euros).
Premi local: Xavi Curto Hierro de Deltebre(250 euros).

Premi Blanc i negre: Julio Garcia Balaguer d'Amposta(250 euros).
Premi Terres de l'Ebre: Eduard Reverté Mora d'Amposta(250 euros).
Premi Gastronomia: Gerard Boyer Ballesteros de l'Ametlla de Mar (300 euros).
Premi creativitat: Jaume Nolla Borell de la Selva del Camp (300 euros).


respostes a "L'edició d'aquest any ha obtingut rècord de par..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 52
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007