Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Salut acredita l'equip d'atenció primària de l'Àrea Bàsica de Salut l'Ametlla de Mar – el Perelló per la qualitat de la seva assistència i gestió

28 . Nov, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
2678 reproduccions
El Departament de Salut va entregar certificats d'acreditació a 143 equips d'atenció primària (EAP) de Catalunya, entre els quals l'equip de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Ametlla de Mar i el Perelló, per la seva bona pràctica assistencial. L'objectiu principal de l'acreditació de la primària és impulsar la millora contínua de la qualitat en l'atenció de salut.

En total, s'han avaluat 347 aspectes, inspirats en estàndards europeus, de bona pràctica assistencial com el lideratge, la planificació, la gestió de l'equip, la satisfacció dels pacients o les aliances i la gestió dels recursos. «Ens hem adaptat a la normativa amb la finalitat d'acreditar el centre» subratlla el doctor Manuel Madueño, responsable de l'EAP.

Madueño explica que l'adaptació no s'ha realitzat només des del punt de vista assistencial, «sinó també des del punt de vista qualitatiu i d'atenció al client». A partir de l'any vinent l'acreditació serà una condició imprescindible per formar part de la xarxa pública d'atenció primària i s'haurà de renovar cada quatre anys.

Un cop assolida l'acreditació, els equips d'atenció primària han d'implantar plans de millora en aquelles categories que han obtingut un resultat més feble, i posteriorment es fa un seguiment de la seva evolució. Segons apunta el responsable de l'EAP de l'Ametlla de Mar – el Perelló, «vam aconseguir aquesta acreditació perquè vam obtenir una puntuació molt elevada».

Aquest sistema va ser impulsat per la Generalitat i elaborat per experts en atenció primària i en metodologia d'avaluació de la qualitat. L'acreditació d'equips d'atenció primària comprèn la medicina de família, la pediatria, la infermeria o l'odontologia.


respostes a "Salut acredita l'equip d'atenció primària de l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 744,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007